Pasqual Arnella

 

PASQUAL ARNELLA, S.L. fou fundada el 1892, i fabricava en grans quantitats els joguets més estesos de l'època, les nines i els cavalls de cartró.

 

El 1970, la massiva irrupció al mercat del plàstic i les joguines electromecàniques, va causar que la família Pasqual investigués noves fórmules i mètodes de producció per tal de seguir sent competitius.


El resultat va ser el desenvolupament d'un sistema únic que permetia produir figures de pasta de paper (paper maixé) de qualitat, a preus competitius. Des d'aquest moment l'empresa va créixer considerablement, millorant el seu producte i treballant amb altres materials a part del cartró.

 

Actualment,  som un referent al sector, estem especialitzats en treballs a mida i amb una àmplia gamma de productes que van des de l'artesania fins als busts, els displays, la decoració comercial i el packaging. 

 

El fet d'utilitzar un material com la pasta de paper, 100% reciclable i biodegradable, que permet un acabat d'aspecte natural, lleuger i alhora resisent, són aspectes clau per a l'èxit dels nostres productes. 

 

 

C/ Capcir 22 (Pla de la Bruguera )
08211 Castellar del Vallès
Barcelona-España
TEL- (34) 937 471 090
FAX- (34) 937 471 091
info@pasqualarnella.com